EVENT LEJE

Lej jeres blomster hos os, i forbindelse med jeres bryllup, fødselsdag, fotoshoot, eller firma event. Gør jer gerne nogle tanker om farver, form og størrelse. Så sammensætter vi den perfekte til jer.Kontant Stine Harttung på s@flowerisme.com eller på 22 62 03 54

Flowerisme tilbyder dette til jeres fest.

  • Lej vores blomster på dagsbasis
  • Vi opsætninger gerne jeres dekorationer, så I kan bruge jeres tid på andet.
  • Vi leverer, og afhenter gerne der hvor festen skal holdes.  
  • Priserne starter fra 199,- inklusiv moms pr. dekoration eller buket.

SKAL VI OGSÅ FINDE EN LØSNING TIL DIG OG DIN NÆSTE FEST?

Udfyld formularen nedenunder, så kontakter vi dig.

BRYLLUP

Michala og Berker

Vi var rigtig glade for at leje blomster hos Flowerisme til vores bryllup. Vi ville gerne benytte muligheden til at leje buketterne da vi gerne ville undgå at skulle bruge en stor mængde afskårne blomster. Stine brugte de inspirationsbilleder vi sendte og ramte plet med både farver og størrelse på buketterne. Alle buketter blev leveret dagen før personligt af Stine og det var enormt betryggende at se hvor meget hun går op i at man er glad og tilfreds og at blomsterne er så flotte som de kan være. Vores gæster var enormt imponerede over de smukke buketter og alt i alt var det det helt rigtige valg for os. Vi vil glædeligt benytte Flowerisme til fremtidige events der kræver flot blomsterpynt!

BRYLLUP

Tine Gutfelt

Vi valgte Stine og Flowerisme til at stå for alle blomsterne til vores bryllup. Stine er hamrende dygtig til at ramme den ønskede stil og sammensætte de flotteste buketter. Hun greb alle vores ønsker, leverede til perfektion og skabte en wow oplevelse! De fleste blomster lejede vi, mens brudebuketten i dag står og pryder i vindueskammen og minder om den skønneste dag. Den største fordel ved at bruge Flowerisme var, at vi kunne modtage alle blomster dagen inden brylluppet uden frygten for, at de ville hænge lidt eller se triste ud på til bryllupsfesten. Og ingen gæster ænsede, at det ikke var friske blomster. Kæmpehøj kvalitet og kæmpestor anbefaling herfra.