OM FLOWERISME

Flowerisme.com er skabt på vision, trend og et nytænkende koncept. At se kunstige blomster fra en anden vinkel. At vi formindsker vores overforbrug, og værdsætter de ting som holder for evigt, dette er et af vores grundprincipper.

Det hele kan siges med 3 enkle ord: Recycle, Beautiful and Simple

Kvalitet er en af vores signaturer, og alle vores blomster er "håndplukkede" fra forskellige europæiske leverandører. Som kan levere en kvalitet der ligner, og minder om blomster. Dog med den ene forskel at kunstige blomster holder længere, og kan bruges flere gange, og i forskellige sammenhænge.

Med en eventyrlige glæde, og lyst til at følge tidens trend, om at formindske vores forbrug. Føler vi os godt rustet til, at kunne imødese eller trendsætte jeres kontor, butik, showroom eller lignende.

Vi tilpasser os jeres ønsker, om det er det konservative advokatkontor eller den nye hipster joint, indordner vi os, men ikke altid med vores gode vilje. Vi har en mening og et statement, og er ikke bange for at give udtryk for det!

Udlejet til fotoshoot. 

Læs mere om udlejning, eller blot købe blomsterne direkte i vores shop.

 

FLOWER-ISME
-isme er et suffiks, der bruges til at danne navneord, der som regel betegner større, holdningsprægede tankesystemer, ideologier eller overbevisninger. Med tiden er det desuden blevet et navneord, så man kan tale om "en isme".